Wednesday, July 29, 2009

Posted by olen at 12:17 AM 2 comments Links to this post




arini Besday my mom...

Hapy Besday mak...

Moga pjg umur n murah rezeki yer mak..

sihat sentiasa tau..

jgn membebel2 kat akak lgi k??

hehehe

arini aku n akak ipar aku menyepris kan mak aku

dgn cupcake yng delivery.....

thank yer tuan uat cup cakes.....

terkezut giler mak aku..

kuikui......

Tuesday, July 28, 2009

+ BEsDay 'CEK MOK' +

Posted by olen at 11:44 PM 0 comments Links to this post
ni la suprise kek kiterowng tuk 'CEK MOK'
malu2 lak dier

hey abg yang x sabor nak mkn kek !!


wah ci keck wafy pun cibuk nak tiup lilin :P

20.7 aritu (besday) adik aku yng bongsu... iaitu cekmok :P
sbb pe aku panggil dier cek mok... kowang paham2 sndiri la yer :P
sebenar nyer aku pn x ingat besday cek mok ni
mak aku yng msg bgtahu...
so mlm tu kiter owng smbut ringkas je la..
dengan sebiji kek yng di beli oleh abg aku...
heheh....
moga cpat besar yer cek mok yer...
walau pun dah besar pun :P
bajar rajin2 tau.. :P

Tuesday, July 14, 2009

-TaHniah-

Posted by olen at 11:39 PM 1 comments Links to this post
Tahniah d ucapkan kepada salah sowng ahli kami..."geng gagak hitam" hhehehehe...
kerana telah melangsungkan perkhwinan yer d perak...( mak ai bapak skema nyer...kuikui...)
dah lama tui aku x mengedate blog ni....aku nk habak mai..
berita yang mengembira kan aku dan kawn2 blog yang aku selalu menyussahkan... heheh..
blog aku dah ok... n dah kembali ceriala....
kesilapan nyer sikit je... malu aku nak habak mai... kuang..kuang....
Baru aku semangat nk memblog.... YAHoo......
meh kiter sambung citer tadi..... ni la "geng GagaK HitaM".....
baju hijo tu la bos kami.... heheheh....
tapi kak shida dh x leh join dah geng "geNg gagak Hitam" memandang kan dier dah kahwin...heheh
Jom layan PIc...

Aduh..... dah lama tunggu turn nak ambik pic....
bunga hiasan lak nk jatuh......
pengantin laki pun sampai tergaru2 ha tunggu...hehehe
tgok tu pengantin perempuan....
mata x leh pandang depan.... kiri kana depan bawah atas dier pandang...
mulut pun x leh duk diam....heheh
(Brutal la kak..Ke takut :p)
cuka pic ni... nama comel laki akak...kekeke...


akhirnya..... dapat gak la bergambar ngn pengantin...
ramai tau tunggu turn...
Glamor la... i suka baju pengatin pmpuan...
CANTIK!!..