Tuesday, June 30, 2009

- MakE OVer -

Posted by olen at 12:02 AM 10 comments Links to this post
ari minggu aritu.. aku menghabiskan masa ku.
memmake oveR kan diri ku.. :P

sebenarnya aku nak test makeup tu hari perkahwinan aku..
kebetulan member abg aku ni lak dah berjinak dlm dunia makeup ni :D
so aku pun mentry kn diri ku bersama ct :D






kenapa pic aku sowng jer??
mana pic ct??
ooo aku nak mintak izin dulu nak mempertontonkan pic ct yng comel tu :P
punya la... teruja ku melihat muka ku di cermin...
heheheh lawo juga aku ni ek..
thank ek kak umi...akak mmg best!!
amcam??
pendapat kowng??.

p/s: lupa lak.. ni la blog sis yang make over ku :D http://invincez.blogspot.com/

Thursday, June 25, 2009

- puaSA -

Posted by olen at 3:03 AM 1 comments Links to this post
yeyeyeye!!!!
aku dah berjaya memposa kan diri
selama 2 hari....
tahniah buat diri ku
kuikuikui...

ingat nak terus je posa esok...
tapi d sebabkan esok aku ader perhimpunan bulanan
dan pas perhimpunan ader pesta durian..
x apat la aku memposakan diri ku...:d


p/s masalah aku masih belum selesai!!! tolong

Friday, June 19, 2009

+ ToLoNG!!!! +

Posted by olen at 12:16 AM 5 comments Links to this post
aduh....
tension nya aku....
sedih nyer akuu!!!!!!!!
benci nye!!!!
kenapa aku dah x leh nk center kan font aku ni??
aku x leh nk kaler2 kan font aku ni...x meriah la beb
aku nk blog aku meriah mcm
sbb aku suka warna warni....
klo leh kahwin nati pun nak warna wrni... leh ker??? :D

TOLONG!!! saper2 yg tahu punca masalah benda ni belaku..
n cara2 membaik pulih nyer :D
akan ku beri ganjaran yg menarik.....
tolong la bg keajaibpan

Wednesday, June 17, 2009

+aKu x akan bising kater Panas..+

Posted by olen at 11:49 PM 8 comments Links to this post



arini aku dapat bunga kipas aku... dikenali mini fan...
so cute.... comel sgt2..

lepas Ni kalo opis aku yang besar ni ader masalah aircond.....
x perlu la aku terkinja2 kepanasan....
aku dah ader teman baru yang boleh uat aku sejuk....

jgn main2 walaupun saiz kecik...
tapi terasa angin nya tau....

Sunday, June 14, 2009

+lePAk+

Posted by olen at 1:24 AM 0 comments Links to this post

My luv tgah main tenet!! Kaco dier
Kami d OLDTOWN WHITE CAFE g danau kota...sbnarnya kmi ni nk ke tempat lain.alih2 ke sini lak.huhu...nak thu knapa.dgar la cte x seberapa ni.kuikui.. arni pg2 my lov kejut kn suh tgk jaln2 cri mkn.aduhs.. Tgah syok tdo tu.dier suh tgk btapa bestnya si pgecara tu mkn.apa ek napa nya.mcm best je mknan kt restorn intai2 tu.pas2 dia tngu lak g mkn kt malaya kopitiam.perghh.. X than tgk nasi aym dia.aku pn sms ar my luv ajak g malaya koptiam.hehehehe.. Diam pn trngn rupanya.so brsiap la kami ke sna.mencri2 kopitiam tu kt jaln raja abdullah.jaln nya jaln.... Jmpa gak.tpi x ada rezeki lak.. Cafe nya ttp.hamPEH!! TokaNAN den!! Akhrnya ke old town la jawpnya.hehehe

Wednesday, June 10, 2009

-WaYanG-

Posted by olen at 1:10 AM 1 comments Links to this post

lepas je habis kursus....
si awien yang baik hati ambik kiterowng...
pas2 g pudu g beli tiket kat bas kat hap....
pas2 tahu nk g mana kiter owng g la tgok wayang kat lesuire mall
lagi pun kang senng cik abg tunang nk ambik kan??
kiter owng pun tgok la citer JgN panDang BelankaNg CongKaK
walaupun dah 1/2 jam dah start malas nk tunggu la...
besH giler citer ni... mmg kelakar la.. si cat n lan uat lawak bodo...
cuma si pelakon apa ek nama dier??
yang pegang watak hantu raya tu... nama dier johan bin naib...hahahahah
kureng sikit la... cam x best dier berlakon..
tapi x tahu la kalo watak dier mmg kena jadi sengal2 ayam+ubi :D
dalam 5 bintang aku bg 4 la.. x leh byk2..
pas tgok wayang lepak la kat a&w sambil menunggu cik abg tunnag ni datng
ambik aku.... aku pun syok borak2 ngn hap n awin :D
tiba2 bunyi msg tut..tut...
cik abg tunang antor :syng tiket wayang jgn pndang belakang kul berapa??
aku pun balas la....
kenapa??
cik abg tunang antor : nak tgok ler .... kann dah kuar..
Arghhh!!! tidak.... nampak nyer aku kena tgok lagi sekali la....
nak ckp dah tgok takut terasa lak cik abg ni...
so aku pun g beli la tiket tuk tgok kali kedua nyer....
si hap n awin duk gelak kan aku....HAMpeH!!!
p/s: so tuk semua kawn2 tgok la citer jgn pandang belakng congkak... ter bukti best
giler.... sbb aku pun tgok 2 kali dalm masa sehari..huhuhh...

Monday, June 8, 2009

+ KURSUS PENGUKUHAN INTERGRITI SEKTOR AWAM+

Posted by olen at 5:30 PM 2 comments Links to this post
erm.......
dah lama aku x update blog ni...
windhu nyer..... jelous lak tgok kwan2 blog yang dapat menupdate blog setiap hari :(
ketiadaan aku di opis di sebabkan aku g kursus la...
aku pun pelik mcmana aku terpilih dalam kursus ni...
x 'intergriti' ker aku ni ?? heheheh......

kursus ni best tau....
dok kat hotel 5 star lagi...huhuuh...
mmg best la... penceramah pun x la mndatar sgt....
tapi yang paling best.....aku dapt kursus ni nagn
member kesayangan ku....
terlepas gak la rindhu nyer...
sebelum nak check out tu...
sempat la kiter owng celebrate 'besday hapzhoh'
ha menagis dier....
ingat yer kawan2
'kawan SamPai mAti'

ni pic si hap tahn nagis...
hahahaha....

aku nad n hap


ni la bilik aku n hap...
berterabur n megemas yer :P


ni pandangan dari ruang tamu...


kami Berempat...
aku, hap, kema, nad


ni Aku la... yang perasan :P