Thursday, February 26, 2009

++Dah tua LA++

Posted by olen at 12:56 AM 4 comments Links to this post
Pada tanggal 14 feb 2009
umur aku makin meningkat ke-- hehehe...
x leh habak lor :P
Happy besday to me...
happy besday to me...!!!
hope apa yng di hajati akan tercapai la ek..
thank 4 seMua yang wish kat aku....
nak jumpa x leh...
aku g kursus BTN.....
sedih nya tahun ni aku x leh nak raikan besday ku..
huwarghhhhhhh....
atlest kat btn ader gak member aku yng wish n mengingati aku...
thank all.............
balik dari kursus aku dapt hadiah yg amat berharga bg aku...
hadiah tu kaler pink lagi tau...
so sweet..kahakah (gelilak dengar ayat ni)
thank honey walau pun hadiah tu sbenar nya
dirncng tuk di buat hantaran nanti :P
honey tahu yang aku ni x sabor nk benda tu...
hehehh kamu amat memahami aku...
LOVE U all.....
(baru n post.. bz la g kursus jer :D)

Wednesday, February 25, 2009

~LamA MEnghilang~

Posted by olen at 5:01 PM 2 comments Links to this post
salam....
hai dah lama rasa nyer x update blog ni....:D
nak tahu kenapa??
aku bz lor....
ari2 bz....
:D
aritu aku g perasmian careline kat nre d ptrajaya..
Kowng tahu tak aper tu care line??
huhuhu....
meh aku nak habak mai....
Paham kan k??

JPS ‘Careline’ bertujuan untuk meningkatkan sistem penyampaian JPS terutamanya di dalam pengendalian aduan dari orang awam dan juga pertanyaan berkenaan khidmat yang disediakan oleh JPS. Orang ramai boleh membuat aduan secara langsung dan tindakan boleh diambil dengan kadar segera sehingga peringkat daerah.
JPS ‘Careline’ dikendalikan sepenuhnya oleh JPS Malaysia dengan kerjasama syarikat Telekom Malaysia dan boleh digunakan oleh segenap lapisan masyarakat selama 16 jam sehari dari jam 8.00 pagi sehingga 12.00 malam.
Di antara masalah yang boleh diadukan dengan menggunakan JPS ‘Careline’ ialah isu-isu pengurusan sumber air seperti banjir, hakisan, kemarau, sistem ramalan dan amaran banjir. Selain itu lain-lain pertanyaan atau cadangan mengenai JPS boleh juga dibuat melalui JPS ‘Careline’

so kalo ader paper msalah boleh la hangpa semua hubungi nombor yang tertera di bawah...
hahahaahh..

nI la Nombor Careline...


ni la 4 gadis yang menjadi urusetia pendaftaran..huhuhh
ader lagi sowng kakina... tapi tongah ambik gmbar.. thank kak ina :P
(ct,aku,zie n elly)

pose jap sbelum para jmputan datng...
(aku n ct)


ha ader pun pic kak ina... yang tudung biru tu la kak ina :P




Thursday, February 5, 2009

++yerLa Update-uPdate++

Posted by olen at 10:08 PM 2 comments Links to this post
heheheehehh...
yerla2 saya update k??
huhuh33....

malas n bz lor...
x ader apa yang nak diceritakan lor....
tapi x per aku citer gak....
masa cuti cina aritu...
aku, my luv, din, yat, ader bro, ader sis n ank downg tu...(x tahu nama huhuu)
g dinner kat bagan lalang :D
dap nyer mkn bakar2..
tapi kiterowng sampai2 jer
owng dah ramai... dah penuh giler kedai tu
siap ader yang dah booking lagitu...
TEKANAN!!!

tungu nyer tunggu dapat gak meja
so lepas tu g la pilih seafood tuk d mkn...
ader udang.. sotong... ikan pari.. terubu... nyam2
x sabor nyer nak mkn..

lama gak la tunggu nk dekat sejam la..
sbb ramai giler...

sampai je mkanan kiterowng.... mamt tu tercengang2
sbb nyer meja kiterowng x ckup tuk letak mknan
hahaahhah
kelakaor giler....
hahahahaah........makanan mcm 10owng mkn...huuh3

ni la tempat yang ku cakapkan di Bagan Lalang.... Nama dier Senandung Malam...




ni la saya n mu luv....:D



ni kawn kiter owng... yat n din






pic makanan dah habis jer :D.... x sempat nk ambik pic mknan baru sampai.....semua dah lapor la... hahaahahah