Wednesday, February 25, 2009

~LamA MEnghilang~

Posted by olen at 5:01 PM
salam....
hai dah lama rasa nyer x update blog ni....:D
nak tahu kenapa??
aku bz lor....
ari2 bz....
:D
aritu aku g perasmian careline kat nre d ptrajaya..
Kowng tahu tak aper tu care line??
huhuhu....
meh aku nak habak mai....
Paham kan k??

JPS ‘Careline’ bertujuan untuk meningkatkan sistem penyampaian JPS terutamanya di dalam pengendalian aduan dari orang awam dan juga pertanyaan berkenaan khidmat yang disediakan oleh JPS. Orang ramai boleh membuat aduan secara langsung dan tindakan boleh diambil dengan kadar segera sehingga peringkat daerah.
JPS ‘Careline’ dikendalikan sepenuhnya oleh JPS Malaysia dengan kerjasama syarikat Telekom Malaysia dan boleh digunakan oleh segenap lapisan masyarakat selama 16 jam sehari dari jam 8.00 pagi sehingga 12.00 malam.
Di antara masalah yang boleh diadukan dengan menggunakan JPS ‘Careline’ ialah isu-isu pengurusan sumber air seperti banjir, hakisan, kemarau, sistem ramalan dan amaran banjir. Selain itu lain-lain pertanyaan atau cadangan mengenai JPS boleh juga dibuat melalui JPS ‘Careline’

so kalo ader paper msalah boleh la hangpa semua hubungi nombor yang tertera di bawah...
hahahaahh..

nI la Nombor Careline...


ni la 4 gadis yang menjadi urusetia pendaftaran..huhuhh
ader lagi sowng kakina... tapi tongah ambik gmbar.. thank kak ina :P
(ct,aku,zie n elly)

pose jap sbelum para jmputan datng...
(aku n ct)


ha ader pun pic kak ina... yang tudung biru tu la kak ina :P




2 comments on "~LamA MEnghilang~"

suezensuzanna on February 25, 2009 at 7:45 PM said...

wah...leh arr buat aduan pas nih..:)

olen on February 26, 2009 at 12:50 AM said...

hahhah lehlehh333
kalo cik sue
24 jam boleh jer...:P