Monday, March 30, 2009

++aku Suka Dier++

Posted by olen at 1:05 AM 1 comments Links to this post




aku suka sgt dengan dier...
pelik aku ni jenis yang x berapa fanatik sgt dengan
mana2 penyanyi or pelakon...
x kira la luar or dlm negeri..
heheheh

tapi dengan dier aku TERUJA....GILER...
minat sgt..... kira mcm petapa sukanya aku ngn coklat...
ha mcm tu la aku minat kat dier ni..
huhuhuhuh....

Dier memang terBAIK...
TERBAIK........
boleh bertapak dengan sendiri nya....
CHAYOK!!! CHAYOK!!!

++Tekanan++

Posted by olen at 12:07 AM 1 comments Links to this post


aduh... bosn nyer aku ari ni...
macam2 perasaan ader la...
tension
bosan
tekanan
menyampah
sakit ati...

macm2 la... kalo nk aku sebut ader la dalm 44 perasaan...
Ni la bila kiter budak baru belajor...
jawatan lain.. sesuka ati jer nak suruh uat keja lain
kalo + elaun ok gak... hehehe...
kerja GOMENT ader baik n buruk...
bila blum comfirm kena ikut je la apa yng disurh...
macm kecik sgt aku ni...
jadi memang aku ni ............
INSANYANGKERDIL la??
huwarghhhhhhhh.........!!!!!!!!

Thursday, March 26, 2009

++ermmmmm...++

Posted by olen at 10:01 PM 2 comments Links to this post

bosan...bosan...
bosan nyer arini...!!!

Thursday, March 19, 2009

++yeyeyey++

Posted by olen at 8:06 PM 2 comments Links to this post
yeyeyeeyey....
sonok?? kenapa??
semalam aku dah dapt dah tudung yng aku tmpah di http://shawlawa.blogspot.com/
berpuashati sgt2....
thank lia.. nanti leh la order lagi...
kebetulan balik keja aku sajer je msg kat makcik yang
uat baju kurung riau aku...

aku: salam.... cik baju saya dah siap ker??
cik : dah marina.. datng la ambik
aku: ok tima kasih makcik..
arini aku happy sgt selendang baru dapat
baju baru dah siap....
yeyeyeyey!!
mlm ni balik kpg (perlis) sbb esok ader kenduri sepupu aku..
alamat nyer esok aku g kenduri baju baru n tudung baru la
wakakaakakak.......

++BTN++

Posted by olen at 7:06 PM 0 comments Links to this post
rehat sebentar pas mkn..
dari kiri : kak ros-ct-aku-kakshida

ni masa aktvt kembara.. belakang tu la pantai remis

sempat bergambo...aik dak laki PPUM ni enteprem la pulak
huhuhuhu.....


kaklin-aku-kak shida
sebenarnya ber4 tapi pic ct x termasuk la...
tangan kak lin ni x bedung ni..huhuh
jgn marah ct..


kaklin-dina


aku yang sibuk
n
kak shida yng ngantuk...heheheh

Ni masa aku g KUrsus BTN 'Biro Tata Negara' kat Jeram...
best ooo ader pantai...Ni permintaan dari kak lin...
heboh dok tanya mana pic BTN...
SOwi yer lambat post sebab kumpul pic banyak2 dulu baru nk post :D
so semlm faz dah bg pic so boleh la pos...
g btn penat... tapi best n byk ilmu yang kiter dapat dari situ...
bila g btn baru aku faham dan tahu apa iti NEGARA dan
aku rasa aku baru kenal negara aku sendiri...
petapa kecil nyer diri ku di Malaysia ni
tiada sumbangan dari ku untuk tanah air sendiri...
Mari la sama2 kiter berjuang untuk Tanah air kita kwn2....
HIDUP MALAYSIA!!!!

*p/s- sowi visual kurang menarik... ambik dari h/p kwn

Tuesday, March 17, 2009

++Ku yang Malu++

Posted by olen at 11:30 PM 4 comments Links to this post


Semalam balik keja g jalan tar beli tudung lagi.... mentang2 la opis kat citu
hanya membuat sedekah je bagi uit kat owng.heheheh
sebelum ke jalan tar g sogo dulu beli popia..
sedap tui la...
pastu g cari tudung... pas cari tudung singgah jap g sayang you...
tengok contoh2 hantaran..

tgah dok layan tengok barang2
tepon aku bunyi lak...
tut..tut....
alamak nama yang naik nama tunang ku...
dier kater dah sampai kat depan semua house...
adeh.... habis la kena marah..
aku nagn pantas dan gelojoh nyer pun..
cepat2 la g tempat yang ditunggu nyer....
senyum je mamat ni..
pelik la pulak... x marah ker...
pelik....pelik....
sampai simpang kat umah aku...
dier x belok pulak hala ke wangsa maju...

aku : kiter nak kemana?
love: adala..
pelik la pulak mana la mamat ni nak g.. aduh....
rupanya dier nak bawa aku ker 'CHENG HO' kedai amy pewuiiittt...
akhirnya dier bawa gak aku.. thanksayang
dah lama aku nk g sana..

pehgh... sedap gak nk lauk2 nya..
kenyang giler...
ermmm sebenar nyer aku nk ambik gambar mkanan tapi
'Aku yang Malu'
pas makn tiba2.......
love: sayang on bluetooth...
aku: kenapa??
love: on jer la....
aku pun on la.... pastu bunyi tut2 tut2....
aku pun tgok la apa yang dibluetoothkan...
lagu tanpa dari 6ixth Sense-tanpa.... kenapa lak ni??
aku: kenapa bagi lagu ni??
love: saja abg tujukan lagu ni tuk sayang... dengar lagu ni ingat sayang..
apa yang ada kat lirik ni... tu semua tu sayang.. dengar2 kan la...
aku dah tersipu2 malu.. terharu pun ader... tunang ku kater muka ku dah merah..
hahahah malu tui..
'AKU yang MALU'
asal la dier tiba2 jiweng lak..

dah habis adegan romantika tu... dier pun anatar aku balik
masa aku nk tido tiba2 lak otak ku pikir ngn tabiat tunang ku tadi...
kenapa ek?? kalo dah kahwin bahaya ni...ini bodek nk khwin lagi satu ni..
hahahaah mintak2 dijauhkan....
hahahaha....

++Selamat Pengantin Baru++

Posted by olen at 11:07 PM 0 comments Links to this post

14.03.2009 dah selamat kawan aku menjadi isteri owng kawin gak kawan aku...hehehe...
sedih pun ader bila tgok sowng2 kawan aku yang dah berumah tangga...
dari sekolah rendah bersama..
dah besor semua dah nk kahwin..
dier ni la dulu tempat aku luahkan msalah...
kema2 kan best masa kolah dulu2 kan..
ku doakan ko bahagia la selama2nya..
Amin....

Ha... teringat lak dulu kiter satu geng owng ader uat janji saper kahwin lambat kena belanja..
jawabnya aku la yang kena belanja kowng semua..
huwarghhh....
banyak sungguh utang belanja aku ngn owng ni...
Aduh...
aku belanja time aku kahwin la ek..
mkn la bnyak mana pun nak..lh tak?? huhuhu
termasuk 'eus'

Monday, March 16, 2009

++PermintaAn dari Kak KUin++

Posted by olen at 6:38 PM 1 comments Links to this post
sebenar nyer x Tahu nak pos Per...
tapi nasib Baik la akak dah tag olen...
huhuhu3..
macam best jer try la...
1. GO to your photos folder in your computer
2. GO to the 6th Folder of your photos
3. GO to the 6th photos in that folder
4. Put the picture on your blog & description of it.
5. Invite 6 friends to join the challenge
6. Link them in your blog & let them know they have been challenged.


pic ni yang kuar....
hahahah333
pic ni di ambik d PD
suka sgt tgok pic ni... tunang kater masa ni pantai nya sangt cantik.....
biru kehijauan lagi....
so nak pass kat
++kakza
++sue
++sipenyuluh alam

lagi...???
saper ek :D