Tuesday, March 17, 2009

++Ku yang Malu++

Posted by olen at 11:30 PM


Semalam balik keja g jalan tar beli tudung lagi.... mentang2 la opis kat citu
hanya membuat sedekah je bagi uit kat owng.heheheh
sebelum ke jalan tar g sogo dulu beli popia..
sedap tui la...
pastu g cari tudung... pas cari tudung singgah jap g sayang you...
tengok contoh2 hantaran..

tgah dok layan tengok barang2
tepon aku bunyi lak...
tut..tut....
alamak nama yang naik nama tunang ku...
dier kater dah sampai kat depan semua house...
adeh.... habis la kena marah..
aku nagn pantas dan gelojoh nyer pun..
cepat2 la g tempat yang ditunggu nyer....
senyum je mamat ni..
pelik la pulak... x marah ker...
pelik....pelik....
sampai simpang kat umah aku...
dier x belok pulak hala ke wangsa maju...

aku : kiter nak kemana?
love: adala..
pelik la pulak mana la mamat ni nak g.. aduh....
rupanya dier nak bawa aku ker 'CHENG HO' kedai amy pewuiiittt...
akhirnya dier bawa gak aku.. thanksayang
dah lama aku nk g sana..

pehgh... sedap gak nk lauk2 nya..
kenyang giler...
ermmm sebenar nyer aku nk ambik gambar mkanan tapi
'Aku yang Malu'
pas makn tiba2.......
love: sayang on bluetooth...
aku: kenapa??
love: on jer la....
aku pun on la.... pastu bunyi tut2 tut2....
aku pun tgok la apa yang dibluetoothkan...
lagu tanpa dari 6ixth Sense-tanpa.... kenapa lak ni??
aku: kenapa bagi lagu ni??
love: saja abg tujukan lagu ni tuk sayang... dengar lagu ni ingat sayang..
apa yang ada kat lirik ni... tu semua tu sayang.. dengar2 kan la...
aku dah tersipu2 malu.. terharu pun ader... tunang ku kater muka ku dah merah..
hahahah malu tui..
'AKU yang MALU'
asal la dier tiba2 jiweng lak..

dah habis adegan romantika tu... dier pun anatar aku balik
masa aku nk tido tiba2 lak otak ku pikir ngn tabiat tunang ku tadi...
kenapa ek?? kalo dah kahwin bahaya ni...ini bodek nk khwin lagi satu ni..
hahahaah mintak2 dijauhkan....
hahahaha....

4 comments on "++Ku yang Malu++"

suezensuzanna on March 18, 2009 at 2:01 AM said...

wah olen....romantik siot...hehe...ehh opis kat area jln tar je ke..dekat sgt lah kiter;)

olen on March 18, 2009 at 7:57 PM said...

yeker??
opis awak kat ner??
kiter kat jps

| KUNYIT a.k.a EUS | on March 19, 2009 at 1:48 AM said...

ceh.. tp kn.. lagu TANPA tu akak xleh dgar.. klo dgar msti kuar air mata ni.. uUWwaaaaa........

yAtie -sB- on July 28, 2009 at 9:28 PM said...

hurmm..
cik olen mkn kat cheng ho tu..
x ajk kite pn..
hu hu..
tu la sbbnye kite x ajk cik olen mkn pizza + kepc tu..
^_____*
he he