Monday, February 21, 2011

+ BloG keMbaLi +

Posted by olen at 5:46 AM 4 comments Links to this post
Assalammualaikum.......
yuhuuuuuuuuu semua....

Lama betui aku x update blog ni..
sampai terlupa yg aku punyai blog sendiri..
Ni pun teringat bila akak ipar ku sentiasa update blog nyer :D
Baru aku sedar yang aku ni ader blog... hehhehhe.....

Pada tahun yang baru ni walaupun dah bulan 2..
aku masih berharap agar tahun ini, tahun yg akn mem buat kan aku lagi bahagia..
Membuat aku, En somi, dan keluarga ku bahagia dengan kehadiran insan yang 'baru'...
Mesti kowang pelik kan saper la insan yng baru tu kan?? hehhhe

tunggu kehadiran nyer nanti... n pic yang akan ku upload kn..heheeh :D


ini la pic terbaru saya n en somi

Thursday, April 8, 2010

~ yeyyye AKu nak Dating..~

Posted by olen at 12:29 AM 2 comments Links to this post
Bismilah..... celamat petang cemua....
arini akux bz pun..
Satu kijo pun x de.......
Apa keja aku nk carini ek...
pagi2 runtin aku cam biasa la..
sampai2 g pantry.. walaupun mknan x de
aku tetp lepak kat sana smpai la dah bosan.. hehehe...
tapi dlm minggu ni aku asyik bersarapan nasi lomak rm1
kat cafe baru buka kat opis aku ni..
sedap tui nasi dier..
di bungkus kecik2 ngn daun pisang..
musnahhh.... diet aku...
pas melepak d pantry aku smbung lepak d tmpat aku..
on pc siap2.. nak chating ngn my hubby...
hampa ati dier x on9... snyap lak huby ku ni
cpat2 ambik hp tengok...
Alamk... ader 1 miscal n 1 msg..
dari my hubby.. mesti dier marh nanti tepon x angkat...
aku pn buka msg...
terkejut bila tertulis...
'Nk g tgk wayg x cte stiletto'
sebiji ayat nyer.... mimpi aper lak huby aku ni..
mcm x cayer.... dier dh siap booking....
bila pikir2 balik aku tahu!!
sbb hubby aku suker tgok lisa Surihani.... ohh tidak dier mmg cantik....
kejelousan pulak nanti huby aku asyik tgok dier je..
arghh.....
tapi baru aku ingat heronye Farid kamil.. hehheh...
i like... x pe la u tgok lisa i tgok farid... hehehh..
pape pun thank abg ajak b tgok wayang so lomantik.....
nanti jalan berpegangan tagn nyer cayng.. hehehhh








Wednesday, April 7, 2010

~ uPdaTe..... ~

Posted by olen at 1:40 AM 2 comments Links to this post
Haloooha....
lama tui aku x update si teblog ni... cian dier d pinggirkan sejak aku berkahwin..
kuikukuiii...
jgn marah yer cik teblog..
Arini keja x ader n aku membz kan diri menghias teblog menjadi cool2.. lembut...
so citer pertama tuk tahun ni ialah.. i CITY.....
cantik tui.. terpegun lak aku.... rasa mcm d ovesea la pulak.. heheheh..
paling aku terkejut... my hubby yang lebih excited...
Nasib baik masa g semalm owng x ramai....
tapi tmpak park keta x byk.. so aku x masuk la dlm bagunan tu.. sbb mak mentua aku x larat jalan.. x pe akak ku usul kan pada hubby tuk g lagi.. hehhe
















Thursday, December 10, 2009

- akhIRnya -

Posted by olen at 5:41 PM 3 comments Links to this post
Alhamdulilah...............
akhirnya aku selamt di ijab kabul kan pada 4/12/09 Jumaat
masjid di sri rampai...
Sekarang aku dah bergelar isteri kepada Muhammad Zulkarnaen....
Semoga hubungan kami berdua kekal ke dunia dan akhirat, sepanjg zaman..
Semoga aku menjadi seorng isteri yang soleh dan baik...
Menjadi seorng ibu yang soleh dn menjalan kan tugas nanti...
Amin...
Terima kasih saya ucapkan kepada yng hadir dan memeriahkn suasana majlis saya..
kawn kolah rendah, kolah menengah, kawn fb, kawn blog...
terima lasih yer.. Mintak maaf jika layanan tidk memuaskan...
mcm x caya lak aku dah kawen bebbbb!!!!!!!!


ni masa hari pernikahan aku
(04.12.2009)

Wednesday, November 18, 2009

- JEMPUTAN -

Posted by olen at 6:49 PM 2 comments Links to this post




Taniah!!!!!!!!!!
betui tekaan sue :P
di jemput semua warga bloger hadir ke majlis perkahwinan saya


boleh mkn byk2 sayer banjer




- AKU KEMBALI -

Posted by olen at 4:48 PM 5 comments Links to this post
Salam Semua......
Wah.. dah lama yer aku x update blog ni...
ermm nampak sgt aku ni bz...
heheheh
aku terasa lak yang aku ni seperti PERDANA MENTERI
bz memikior kan hal negara..hehehe
yer la mana tak nyer. di rumah bz? di opis bz...
di luar bz..
di mana2 aje la aku bz...
mesti kowang semua pelik...
apa la yang aku uat sampai bz kan??
cuba teka??
ermm.. kowang rehat sambil layan pic ni :D
















Thursday, October 22, 2009

- BZ!! -

Posted by olen at 7:31 PM 2 comments Links to this post
Aduh.....
kesian kat blog aku ni..
dah lama aku x update n menjenguk kawn2 blog
aku bz la sesangat.. bz mcm lebat bz cari madu2
huhuhuhuuh....
dengan tenet kat opis aku yng lembab...
menyakitkan ati tui la..
minggu lepas n minggu ni menyakit tak jiwa ku
aku betui2 x ckup tido...
tolong!!!!!!!!!!
lepas je umno bersidang aku pulak
bersambung bersidang d sana menjadi tray girl...
penat..... sagt walaupun nampak keja nyer senang je..
nak cover cun la.. jalan mcm model la... mcm2 la...
balik umah nk pikir pasal sourviner la pulak...
pening la!!!!!!!! magrain aku...
nak kahwin susah... x kahwin pun susah....
kowng layan la pic aku di pwtc ni....