Thursday, April 8, 2010

~ yeyyye AKu nak Dating..~

Posted by olen at 12:29 AM 2 comments Links to this post
Bismilah..... celamat petang cemua....
arini akux bz pun..
Satu kijo pun x de.......
Apa keja aku nk carini ek...
pagi2 runtin aku cam biasa la..
sampai2 g pantry.. walaupun mknan x de
aku tetp lepak kat sana smpai la dah bosan.. hehehe...
tapi dlm minggu ni aku asyik bersarapan nasi lomak rm1
kat cafe baru buka kat opis aku ni..
sedap tui nasi dier..
di bungkus kecik2 ngn daun pisang..
musnahhh.... diet aku...
pas melepak d pantry aku smbung lepak d tmpat aku..
on pc siap2.. nak chating ngn my hubby...
hampa ati dier x on9... snyap lak huby ku ni
cpat2 ambik hp tengok...
Alamk... ader 1 miscal n 1 msg..
dari my hubby.. mesti dier marh nanti tepon x angkat...
aku pn buka msg...
terkejut bila tertulis...
'Nk g tgk wayg x cte stiletto'
sebiji ayat nyer.... mimpi aper lak huby aku ni..
mcm x cayer.... dier dh siap booking....
bila pikir2 balik aku tahu!!
sbb hubby aku suker tgok lisa Surihani.... ohh tidak dier mmg cantik....
kejelousan pulak nanti huby aku asyik tgok dier je..
arghh.....
tapi baru aku ingat heronye Farid kamil.. hehheh...
i like... x pe la u tgok lisa i tgok farid... hehehh..
pape pun thank abg ajak b tgok wayang so lomantik.....
nanti jalan berpegangan tagn nyer cayng.. hehehhh








Wednesday, April 7, 2010

~ uPdaTe..... ~

Posted by olen at 1:40 AM 2 comments Links to this post
Haloooha....
lama tui aku x update si teblog ni... cian dier d pinggirkan sejak aku berkahwin..
kuikukuiii...
jgn marah yer cik teblog..
Arini keja x ader n aku membz kan diri menghias teblog menjadi cool2.. lembut...
so citer pertama tuk tahun ni ialah.. i CITY.....
cantik tui.. terpegun lak aku.... rasa mcm d ovesea la pulak.. heheheh..
paling aku terkejut... my hubby yang lebih excited...
Nasib baik masa g semalm owng x ramai....
tapi tmpak park keta x byk.. so aku x masuk la dlm bagunan tu.. sbb mak mentua aku x larat jalan.. x pe akak ku usul kan pada hubby tuk g lagi.. hehhe