Tuesday, June 30, 2009

- MakE OVer -

Posted by olen at 12:02 AM
ari minggu aritu.. aku menghabiskan masa ku.
memmake oveR kan diri ku.. :P

sebenarnya aku nak test makeup tu hari perkahwinan aku..
kebetulan member abg aku ni lak dah berjinak dlm dunia makeup ni :D
so aku pun mentry kn diri ku bersama ct :D






kenapa pic aku sowng jer??
mana pic ct??
ooo aku nak mintak izin dulu nak mempertontonkan pic ct yng comel tu :P
punya la... teruja ku melihat muka ku di cermin...
heheheh lawo juga aku ni ek..
thank ek kak umi...akak mmg best!!
amcam??
pendapat kowng??.

p/s: lupa lak.. ni la blog sis yang make over ku :D http://invincez.blogspot.com/

10 comments on "- MakE OVer -"

~mrs azmi~ on June 30, 2009 at 12:50 AM said...

cantik! ^_^

E22E on June 30, 2009 at 12:54 AM said...

haaa...meh sini eden nak komen pasal makeup ekau....

den ghaso...ekau patut makeup neutral skit laa....

make up yang ekau try ni cantik, kemas...tapi nmpk cam tuo 8 tahun dari umo ekau yg sobonar...

tapi mmg ekau dah cantik pon...xmake up pun cantik gak..kiut miut...(diikuti puji-pujian ikhlas)

ehhehehhehe..

ChePah on June 30, 2009 at 1:33 AM said...

vaa vaa vaaa is dat rili u sis????

olen on June 30, 2009 at 1:56 AM said...

mrs azmi
thank... cantik ek..

e22e
yeker??
habis x kan la nk kahwin nanti x yah makeup :P

dik chepah oi...
x la tu kembar akak lor :P

ChePah on June 30, 2009 at 2:06 AM said...

canteknya akak!
hee tak nmpk tua pun.mcm fresh je nih..
hehe taktau la..saje komen..sy ni buta seni sket ngeh3~

eis kamil on June 30, 2009 at 5:03 AM said...

mekap nampak cam matang tp ttp santek.

Cik Qemm on June 30, 2009 at 7:23 AM said...

chantik la :)

olen on June 30, 2009 at 5:48 PM said...

chepah:
ala.. kamu kreatif la.. mana ader buta seni:P

kak eis
thnak ya..

cik qem
tq :D

s a r a on July 2, 2009 at 5:51 PM said...

olen...cantek ar..

weee~

olen da nk kawen ke??

yAtie -sB- on July 27, 2009 at 6:22 PM said...

huhu~

^___^

hyep!
chanteknye awk :]
da cam pantin jek